Byggindustrin Byggnationer reportage
2 min lästid

Kändistätt när 50000 besökte Nordbygg

10:e april 2014, 08:04
Kändistätt när 50000 besökte Nordbygg
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

900 utställare skapade rekordstort intresse för årets upplaga av Nordbygg på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Fyra mässdagar med bredd och djup – samhällsbyggarsektorn visade upp sin bästa sida på Nordbygg 2014. En summering visar på en mässa med kvalitet, bredd och djup.

Utställarna vittnar om hög kvalitet i utförande och besökare. Seminarier och konferenser har givit kunskaper och nya insikter. Och framför allt har samhällsbyggarsektorn träffats och knutits kontakter.

Flera utställare passar på att lansera sina nyheter i samband med Nordbygg. Runt 900 utställare har visat upp sina produkter och tjänster på en mycket välbesökt mässa med tydlig målgrupp och struktur.
– Responsen vi får är att vi blivit ännu bättre än sist. Många utställare har väntat in oss för sina lanseringar och satsar helt på Nordbygg. De vittnar om hög kvalitet gällande besökarna, vi har en tydlighet i vilka som kommer hit.

– Jag har fått veta av utställare med internationella erfarenheter att vårt sätt att skapa kluster och tydlighet i arrangemanget påminner om tyska mässor, vilket jag tar som en stor komplimang, säger Peter Söderberg, projektchef.

Ca 52 500 besök räknades in på årets Nordbygg. Som tidigare toppade torsdagen med drygt 19 000 besök. Några timmar under första dagen låg besöksregistreringen nere, varför det finns en viss osäkerhet i tisdagens besökssiffra och därmed den redovisade totalen.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0