Fastighet
1 min lästid

Bravida tar helhetsgrepp på Stadiums butiker

3:e november 2014, 09:14
Bravida tar helhetsgrepp på Stadiums butiker
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Stadium har 118 butiker runtom i Sverige som Bravida nu tar ett helhetsansvar för när det gäller drift och underhåll av el, vs och ventilation. Uppdraget hanteras via Bravidas 90 lokalkontor.

– Det är oerhört viktigt att våra butiker får snabb och effektiv hjälp vid behov, vilket vi hoppas uppnå med upplägget. Vi valde Bravida eftersom de är rikstäckande och erbjöd oss konkurrenskraftiga priser, säger Johanna Önnerth, Expansion Coordinator på Stadium.

Alla butikers beställningar och felanmälningar styrs från Bravidas kundcenter som skickar ut en servicemontör eller tekniker från närmsta lokalkontor.

– Tidigare har vi varit en av flera aktörer som arbetat med Stadium på lokal nivå. Naturligtvis är det väldigt roligt att vi nu tar ett helhetsgrepp och kan erbjuda alla Stadiums butiker drift och underhåll oavsett geografisk ort. Vi finns helt enkelt där Stadium finns, säger Mats Björkman, affärsutvecklare på Bravida.

Stadium grundades i Norrköping år 1974 och finns idag i Sverige, Danmark, Finland och sedan i september 2014 även i Tyskland. Tidigare har Stadium använt olika lokala aktörer för butikernas drift och underhåll.

#bravida #stadium
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0