Byggindustrin Bostad
2 min lästid

Första spadtaget för Brf Stenung

13:e december 2013, 15:07
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Nu har Riksbyggen tagit sitt första spadtag för den tredje etappens lägenheter på Stenunge Strand. Bostadsrättsföreningen Stenunge Allé kommer att bli Stenungsunds högsta bostadshus och det havsnära kvarterets höjdare. Närmare havet, solen, centrum och kommunikationer är knappast möjligt att komma.

– Det är fantastiskt roligt att kunna byggstarta vår etapp 3 på Stenunge strand och att försäljningen har gått strålande med endast 6 lägenheter kvar till salu av 43 lägenheter totalt, säger säljare Petra Höglund, Riksbyggen. Nu har de nya köparna en spännande tid framför sig med olika val som ska göras och att se huset växa fram innan de ska flytta in under sensommaren 2015. 

Brf Stenunge Allé har precis som tidigare etapper ritats av Wingårdhs. Bostadshuset kommer att bli 30 meter högt och bestå av 10 våningar. Längst upp breder den gemensamma takterrassen ut sig med trä däck, loggia och en vid utsikt. Husets 43 lägenheter är fördelade på 1-4 rok med öppna planlösningar och stora glasade balkonger som skapar rymd och ljus.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0