Transport & Logistik
1 min lästid

BAUHAUS väljer PostNord

24:e mars 2014, 15:45
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Byggvaruhuskedjan BAUHAUS har beslutat att långsiktigt förlänga sitt samarbete med PostNord Logistics TPL. Avtalet omfattar både en centrallagerlösning och distribution till BAUHAUS varuhus och e-handelskonsumenter i Sverige.

– Vi kan konstatera att samarbetet med PostNord har varit mycket utvecklande för båda parter och vår senaste satsning på e-handel har fungerat bra. När vi nu går vidare för att möta marknadens fortsatta tillväxt med bland annat en vidareutveckling av vårt e-handelskoncept är det därför naturligt att bibehålla vårt goda samarbete med PostNord, säger Kenneth Litland VD på BAUHAUS.

E-handeln utvecklades mycket starkt under 2013 med en tillväxt om 17 procent. Det framgår av e-barometern från PostNord. Starkast är tillväxten för övriga branscher som t ex bygg- och trädgårdsvaror som spås en fortsatt kraftig tillväxt under 2014.
– Vi har haft förmånen att få vara del i BAUHAUS starka expansion och framgångssaga i Sverige och är mycket glada över att få ett fortsatt förtroende. BAUHAUS redan stora framgångar och vidare expansionsplaner inom e-handeln innebär utmaningar som vi tar oss an med stor entusiasm, säger Gunter Bergenroth, VD PostNord Logistics TPL.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0