Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Nya kontorschefer på ÅWL Arkitekter

18:e december 2014, 14:53
Nya kontorschefer på ÅWL Arkitekter
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

ÅWL Arkitekter introducerar två nya kontorschefer för sitt Stockholmskontor. De båda tillsatta kommer dela på kontorschefsskapet och får olika ansvarsområden. Hanna Ruta och Sofia Grafström internrekryteras till de nya positionerna och har redan påbörjat sina nya uppdrag.

Hanna Ruta är sedan tidigare arkitekt på ÅWL Arkitekter och tillträder som kontorschef strategi och resurs på företaget. Hanna Ruta kommer bland annat hantera kontorets resurs- och projektplanering. Sofia Grafström är byggnadsingenjör och blir kontorschef strategi och koordination. Sofia Grafström kommer bland annat ansvara för strategi och utveckling inom BIM på företaget.

Båda de nya kontorscheferna har internrekryterats och kommer vara en del av ÅWL Arkitekters ledningsgrupp.

– Två kompetenta medarbetare som vill ha en större roll med större ansvar i företaget får nu den möjligheten. Vi vill att utvecklingen av företaget ska gå hand i hand med organisationen och därför arbetar kontorscheferna även operativt i våra projekt. På så vis får vi en fruktbärande koppling mellan vision/utveckling och verksamhet, inte minst tack vare en kontinuerlig återkoppling, säger Jacob Haas, vd för ÅWL Arkitekter.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0